Recomanació

Una Sombra en la oscuridad

Bryndza, Robert

Barcelona : Roca, 2018

Segona part de la sèrie d’Erika Foster. Tot i que es tracta de novel·les independents i que es poden llegir per separat hi ha personatges que continuen i tenen una evolució personal.

Robert Bryndza és un autor de bestsellers a Amazon. Nascut a Anglaterra, actualment viu a Eslovaquia. Amb el seu primer thriller “Te veré bajo el hielo” ha venut milions d’exemplars i ha estat traduït a 24 idiomes. També ha publicat una sèrie de novel·les supervendes de comèdia romàntica.

La inspectora jefe Erika Foster ha d’investigar el crim d’un doctor trobat mort al seu llit, drogat, atat i amb una bossa de plàstic al cap. Uns dies després trobem una altra víctima semblant. L’equip d’investigació criminal s’haurà d’enfrontar a un assassí en sèrie, una persona molt pertorbada. Abans d’arribar al final sabrem qui és l’assassí, el seu passat, la seva història, els seus sentiments i pors i les raons que l’impulsen.
 
Novel·la d’investigació criminal plena de suspens que atrapa al lector i el manté en tensió fins a l’últim moment. Els capítols són curts, intensos i la lectura resulta ràpida i àgil. Bon ritme narratiu. Girs inesperats que sorprenen. Trama adictiva. Novel·la trepidant que permet passar una bona estona i desconnectar.
Convida a llegir més novel·les de la sèrie Erika Foster.

Més informació:

Recomanat per Marta Fernàndez. Bib. Can Casas. Llinars del Vallès.

17/06/2019