Recomanació

Homes d'honor

Bosch, Xavier

Barcelona : Proa, 2012

Després de l’èxit de “Se sabrà tot”, el periodista i escriptor Xavier Bosch, aposta per donar continuïtat el personatge Dani Santana a “Homes d’honor”. En aquesta ocasió el protagonista de la història, Dani Santana, ha deixat la seva anterior feina com a director del diari Crònica per encapçalar un programa d’entrevistes a televisió. La novel·la es desenvolupa en tres trames  argumentals clarament diferenciades.

La primera té a veure amb l’incendi del Liceu. El testimoni d’un home de la tercera edat sobre l’incendi i sobre les causes que el van provocar posen en estat d’alerta el Dani Santana i a tot al seu equip. La segona trama gira al voltant de Manuel Negrier, pare de l’actual alcalde de Barcelona, considerat un heroi nacional per haver ajudat a milers de persones a fugir a l’exili durant la Guerra Civil. Aquesta imatge d’heroi perilla però quan apareixen certes informacions que poden posar en dubte aquesta idea que té la societat sobre aquest personatge. I finalment la tercera línia argumental gira al voltant de la màfia italiana. Tuzza Talese, dona d’un membre empresonat de la màfia, està amenaçada de mort per l’organització criminal per haver destapat molts dels seus secrets en un llibre. Tuzza Talese visita Barcelona per presentar el llibre i per ser entrevistada...

Periodisme d’investigació, corrupció, poder, acció, intriga o política, són alguns dels ingredients que fan “d’Homes d’honor” una novel·la dinàmica, entretinguda i amb el poder d’atrapar el lector des del principi fins al final del llibre. 

 
 
 

Més informació:

Recomanat per Bib. Ca l'Oliveras. Lliçà d'Amunt.

19/06/2019