Recomanació

Digue'm qui sóc

Navarro, Julia

Barcelona : Rosa dels Vents, 2010

Julia Navarro ha captivat a milions de lectors i és una de les autores més demanades a les nostres biblioteques, amb "Digue'm qui sóc" o la versió original "Dime quien soy" va fer que aquesta autora guanyés seguidors a les seves obres.  

Una novel·la que, mitjançant la mirada d’un periodista i les vivències d’una dona poc convencional com a protagonistes,  ens farà una repassada política i social d’una Europa en ple segle XX, amb un recorregut històric des de la Segona República i la Guerra Civil fins a la caiguda del mur de Berlín,  fets que marcaran la història del nostre món.

No només cal destacar d’aquesta novel·la el contingut històric al que ens veiem abocats, també hem de tenir en compte el dramatisme i introspecció dels personatges creats per l’autora amb els que connectarem des del primer moment, perfilats excepcionalment i literàriament inoblidables. 
   
Un relat, que com tots als que ens té acostumats la Julia Navarro, no ens deixa indiferents, on no faltarà l’intriga i les emocions. Una aventura esquinçadora i captivadora des del primer moment. 

Actualment s’està preparant l’adaptació audiovisual de la novel·la a través d’una sèrie, fet que farà guanyar més amants d’aquesta gran obra.

Més informació:

Recomanat per Elena Castaño. Bib. Contravent. Vilanova del Vallès.

03/12/2019