Recomanació

Why are you ok

Band of Horses

[S.l.] : Interscope, p. 2016

L’indie-rock és el gènere artístic que descriu la música del grup estatunidenc Band of Horses. Coneguts en els seus primers anys com a Horses, la banda de Washington va arribar a ser nominada als premis Grammy l’any 2010.

Durant els últims 14 anys, el grup format per Ben Bridwell, Ryan Monroe, Tyler Ramsey, Bill Reynolds i Creighton Barrett, ha publicat cinc àlbums d’estudi. L’últim, "Why are you ok", publicat el juny del 2016, està farcit de cançons que demostren la maduresa i la seguretat a la que ha arribat la banda aquests últims anys. Inspirats en artistes com Neil Young, els Band of Horses han aconseguit convertir-se en un grup de country-rock complet, modern i que ofereixen discos sòlids i convincents.

"Why are you ok" inclou 12 cançons, algunes de rock clàssic com "Casual party" i d’altres que són balades que et remouen amb delicadesa per dins i et fan tancar els ulls durant una llarga estona quan prems el play de "Lying Under Oak". 

Amb Band of Horses, pots ballar i saltar al ritme de country de bar, però també pots asseure’t i somiar relaxadament. Escoltis el que escoltis, els de Seattle sempre et deixaran amb un somriure.

 
 
 

Més informació:

Recomanat per Bibliobús El Castellot

15/10/2018