Recomanació

Qatar :

Loaiza, Fonsi

Madrid : Akal, [2022]

Fonsi Loaiza, periodista especialitzat en investigació en matèria de futbol, és l'autor d'aquest interessant anàlisis on es mostra la cara fosca d'un esdeveniment històric: el mundial de futbol de l'any 2022, realitzat a Qatar.
 
Molts són els aspectes que transcendeixen del focus mediàtic esportiu i s'endinsen en la realitat que es viu actualment en aquest país.

Al llarg de les pàgines es podrà profunditzar en temes tan convulsos des de com aquest país va aconseguir ser seu del mundial, com els responsables organitzatius van obviar aspectes tan rellevants com el no respecte dels drets humans en aquest país, els interessos econòmics, el blanquejament mediàtic,  l'escàndol de la defunció de milers d'obrers en la construcció dels estadis, la corrupció, la compra de silencis i opinions a cop de talonari i molts altres aspectes relacionats.

Obra molt recomanada per tots aquells que vulguin conèixer de primera mà què hi ha darrere d'uns dels esdeveniments esportius més importants en l'àmbit mundial.

 

Més informació:

Recomanat per Maria Cerrajero. Bib. Josep Jardí. Santa Perpètua de la Mogoda

18/01/2023