Recomanació

Todo comienza por un paso :

Alfaro, Víctor

Barcelona : Alienta, 2018

No sempre donem als peus la importància que es mereixen. Sovint cuidem altres parts del nostre cos però oblidem que tot comença per poder caminar i desplaçar-nos amb comoditat. En canvi, quan els peus fan mal, el dolor i la molèstia por resultar insuportable, ja que els necessitem constantment per al nostre dia a dia. No cal ser esportista d’èlit ni tan sols esportista comú per tenir cura dels nostres peus. Algunes malalties cròniques com l’artritis i la diabetis poden provocar problemes i dolor als peus.

Aquest llibre, escrit per Víctor Alfaro, podòleg esportista de gran prestigi, ens mostra un compendi per aprendre a cuidar els nostres peus. Els diversos apartats són: anatomia, peu i postura corporal, sabates, i molt especialment els diversos problemes que podem tenir als peus.

També detalla quins exercicis podem fer per tenir-ne cura. Finalment, s’explica com els nens poden també cuidar els seus peus, ja que estan creixent.

El capítol final ens presenta les últimes novetats i tractaments en quant a podologia.

Es tracta d’un manual clar i pràctic adreçat a tot tipus de persones, sigui quina sigui la seva edat i condició física o hàbits diaris, per gaudir d’una salut i d’uns peus ben cuidats.

 

Podologia - Catàleg

Peus – Catàleg

Peus – contes infantils - Catàleg

Reflexoteràpia – Catàleg

 

Més informació:

Peus i diabetis. Canal salut. Generalitat de Catalunya

Consells podològics. Col·legi de Podòlegs de Catalunya

 

Recomanació feta per: Núria Ojalvo Leonat. Biblioteca Central de Cerdanyola del Vallès

07/06/2019