Recomanació

Parlem de càncer

Esteller, Manel

Barcelona : La Magrana, 2018

Manel Esteller és metge, investigador i professor de Genètica a la Universitat de Barcelona. Actualment dirigeix el Programa d'Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge. Compta amb diversos premis i és una reconeguda autoritat en la investigació del càncer.

El millor resum d'aquest llibre és el que fa el mateix l'autor:

"Aquest llibre parla de tu. I de mi. I dels nostres familiars i amics. I també de les persones desconegudes que ens trobem pel carrer. Perquè tots ens posem malalts, i una part gens menyspreable de nosaltres tindrà un càncer. I ens vindran preguntes al cap, i dubtes. En aquest llibre trobaràs les respostes i les esperances que ens ofereix la ciència més rigorosa. Fem-nos preguntes i contestem-les sense por."

A Parlem de càncer s'ofereix resposta a preguntes com: què és el càncer, des de quan existeix?, quina probabilitat hi ha de patir-lo?, hi ha vacunes contra el càncer?, els animals també el pateixen?

La informació és totalment rigorosa i científica alhora que molt clara i didàctica. Entre els seus objectius, a més del d'oferir informació sobre aquesta malaltia, trobem el d'afavorir la conscienciació sobre la necessitat d'establir mesures polítiques, socials i de salut pública que tinguin com a eixos principals la prevenció i la detecció precoç, també donar el poder als pacients que volen afrontar activament i amb ple coneixement aquesta malaltia.

Més informació:

Recomanat per la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat

08/04/2019