Recomanació

Learn hindi in 30 days

Srinivasachari, K.

Chennai : Balaji, cop. 2002

Manual que ens acosta a l’hindi a través de l’anglès, dividit en 5 parts. La primera sobre l’alfabet, la segona al voltant de les paraules i la seva pronuncia, la tercera centrada en formar frases ; la quarta és gramatical: normes, gènere dels noms, plurals ... i la cinquena està formada per històries curtes, exemples de cartes i un petit diccionari de paraules d’ús comú. És senzill i útil. Cal tenir rudiments previs d’anglès, no obstant.

> Veure disponibilitat al catàleg Aladí.

Webs interesants en relació a la llengua i cultura índia :

•    Mind ur hindi :  curs d’aprenentatge online d’hindi fent servir l’anglès. Intuitiu i entretingut, fa servir eines com exercicis,jocs,frases diàries i quizs culturals

•    Cultura índia : associació sociocultural amb seu a Barcelona que celebra la cultura i la diversitat de l’Índia i la dóna a conèixer.

•    India Food Network : canal de youtube d'un grup de cuiners i bloggers indis de cuina ; en anglés. Hi donen receptes superfàcils,simples i saboroses.

•    Con billete de vuelta : consells pràctics per anar-hi a l’Índia, dins d’un bloc de viatges molt recomanable per a viatjar pel teu compte arreu del món.

Recomanat per Carme Ferrero. Biblioteca La Bòbila de L’Hospitalet de Llobregat.

 

03/08/2023