Recomanació

Introducción a la publicidad

Medina, Agustín

Madrid Pirámide cop. 2015

Escrit per Agustín Medina, conferenciant de temes de màrqueting, comunicació i creativitat principalment, membre del consell assessor de l'Escola Internacional de Comunicació i professor del màsters de direcció Comunicació de les escoles de negocis i màster en Comunicació i màrqueting polític de la Universitat d'Alcalà. Ha sigut creatiu de diverses empreses de publicitat i ha participat com a jurat en festivals reconeguts com el de Cannes. Consulta la biografía completa aquí.

Llibre introductori al món de la publicitat, l'autor comença el llibre amb una apunts generals de la història de la publicitat, ens explica nocions bàsiques de desenvolupament de la campanya publicitària, aspectes del factor creatiu, la producció, els mitjans publicitaris, la promoció de ventes i l'impacte de les noves tecnologies. És un llibre entenedor i fàcil de llegir. 

No cal que siguem experts en publicitat per a poder llegir aquest llibre, si us interessa el tema no dubteu en llegir-lo. Aquí teniu l'enllaç a un vídeo per a saber una mica més sobre l'autor. 

Veure vídeo

 

Document recomanat per Marta Maroñas. Biblioteca Can Mulà. Mollet del Vallès

 

04/03/2019