Recomanació

Josep Roca, a l'avantguarda del vi

Roca, Josep

Alella : Vibop, 2018

En aquesta ocasió us volem parlar d’un acurat projecte literari engegat per la periodista alellenca Montse Serra, Vibop Edicions.

L’editorial va veure la llum el març de 2018, amb l’aparició dels seus dos primers llibres: Josep Roca, a l’avantguarda del vi i Les olors en la literatura. A aquests ja s’hi ha afegit un parell de nous títols, Vins de memòria i Vins, vinets i vinasses d’Enric Satué, tots ells sota la col·lecció Envinats.

Ara bé, què diferencia Vibop d’altres editorials? En primer lloc, el format, les publicacions són plaquettes, llibres de petit format que no arriben a seixanta-quatre pàgines. En segon lloc, l’interès al voltant de temes com el vi, la cuina, el paisatge i la literatura. I en darrer lloc, la clara voluntat de fer uns volums cuidats, en què el tipus de paper sigui de qualitat, de tirada molt curta i a uns preus assequibles.

En definitiva, una col·lecció oberta, diversa i amb el propòsit que el vi sigui sempre l’eix central, però interaccionant amb d’altres àmbits.

Més informació:

Recomanat per Biblioteca Ferrer i Guàrdia. Alella.

08/04/2019