Recomanació

Patrocinar con cabeza

Casado, Pedro P.

Madrid : Lid, noviembre de 2018

Has dubtat alguna vegada de l'efectivitat de les campanyes de màrqueting del teu negoci o t'has preguntat per què no acaben de funcionar? Has pensat en fer servir el patrocini com a eina per dotar de valors a la teva marca, però no saps molt bé com fer-ho? Coneixes aquesta disciplina, però no acabes d'entendre com treure-li el màxim partit per als teus objectius? O potser treballes per a una propietat i no saps com aconseguir acords amb patrocinadors que aprofitin tot el teu potencial?

En Patrocinar con cabeza  trobaràs el camí per aconseguir aquests objectius. Aquestes pàgines et guiaran en el disseny de la teva estratègia de patrocini, aprendràs a planificar el procés de negociació i a avaluar el cost de l'acció de forma molt pràctica. A més, reforçarà la necessitat de realitzar una correcta mesura dels resultats fent servir les mètriques més efectives per optimitzar les accions realitzades.

Amb el suport de múltiples exemples d'activació i l'opinió d'alguns dels millors experts que han liderat aquest tipus de projectes amb excel·lència, podràs inspirar-te per a conformar la teva pròpia visió del patrocini, per definir la proposta de valor del teu actiu i per construir el teu imatge de marca.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

19/06/2019