Recomanació

Manual práctico de climatización en edificios

Madrid : Paraninfo, cop. 2018

En l'actualitat, a fi de garantir la seva sostenibilitat i viabilitat, el disseny i manteniment d'instal·lacions de climatització en edificis de verificar certs requeriments d'eficiència, de manera que els especialistes en aquest camp han de dominar un ampli i divers conjunt d'elements d'eficiència energètica , tant en les fases de disseny, com d'execució i manteniment de l'edifici.

Els edificis catalogats com eficients energèticament permeten una significativa reducció econòmica en els seus despeses associades d'operació i manteniment, que repercuteix en els usuaris a causa de que l'energia s'aprofita més adequadament. Suposa, a més, una disminució en el consum de recursos energètics, representant un profund impacte socioeconòmic.

Al llarg d'aquest llibre es porta a terme una extensa anàlisi de tots els components que s'han de tenir en compte a l'hora de millorar l'eficiència energètica en edificis introduint el lector en topologies d'instal·lació, components de les instal·lacions, xarxes de transport, equips terminals, etc. També es desenvolupen mesures de regulació i disseny eficient que s'hauran de tenir en compte per dissenyadors, mantenidors i usuaris.

*Novetat de la Xarxa de Biblioteques Municipals

31/10/2018