Recomanació

Entre nosaltres

Entre nosaltres

Huix, Aina

[Barcelona] : Llibres del Delicte, setembre 2020

"Entre nosaltres", no és només el primer llibre de l’autora Aina Huix, sinó també el primer llibre de la col·lecció “Delictes juvenils” de l’editorial Llibres el Delicte.

El llibre està protagonitzat per un grup de joves que en el seu primer dia de classe, s’assabenten  de la mort d’un dels seus companys i del fet que tots ells son sospitosos, ja que com anirem veient, la majoria d’ells tenia algun motiu per voler matar-lo. 
La historia està dividida en 7 capítols que corresponen als set dies de la primera setmana d’institut. A cadascun d’ells, trobarem als diferents protagonistes que narren en primera persona, el que viuen i senten. Gràcies a aquesta forma narrativa, podem veure no només els diferents punts de vista d’una mateixa situació, sinó també la personalitat de cadascun d’ells per intentar esbrinar qui és el possible assassí o assassins. 
Durant la narració, l’autora a través dels seus personatges ens parla d’altres temes que formen part de la vida dels joves: les relacions amb els pare i mares, el sexe, les drogues, la mort, l’amor i el desamor, la identitat sexual, les agressions, l’amistat ...
Desitgem que l’Aina tingui una llarga carrera com escriptora, mentrestant animeu-vos a llegir Entre nosaltres.

L’Aina Huix, és la jove escriptora d’aquest llibre (el va publicar amb només 16 anys), des de ben petita l’hi ha agradat molt la lectura i l’escriptura, per això es va decidir a provar a escriure i ho va enviar a diverses editorials. L’editorial Llibres el Delicte és va interessar ràpidament i van treballat junts per arrodonir la historia.

Més informació:

Recomanat per Dolors Maldonado. Bib. Districte 6. Terrassa

09/06/2022