Recomanació

Ease my mind

Shout Out Louds

Gütersloh : Sony, p. 2017

Segurament, la majoria de nosaltres hem llegit alguna vegada una novel·la policíaca d’un autor o autora nórdica, hem comprat més d’un moble suec, ens agrada l’estil de decoració dels països escandinaus, o hem buscat a Google el significat de la paraula Hygge.
Què tal si descobrim alguna faceta més de l’estil de vida nòrdic escoltant un grup suec de música indie? Us recomanem l’últim treball de Shout Out Louds, “Ease my mind”, editat per Sony Music l’any 2017.

Shout Out Louds van nèixer a Estocolm a principis d’aquest segle de la mà cinc joves amics, músics i cantants. Es van convertir en una de les bandes més representatives de les què van sorgir a Suècia en aquella década, i  van fer gires per tot el món.  Després de 17 anys i cinc discos, són una de les supervivents, segueixen tenint èxit i oferint concerts per tot el món.
El seu estil s’emmarca dins del pop independent, agradable d’escoltar, amb influències dels anys 80, unes veus ben coordinades, i un toc melancòlic, lluminós i tranquil que connecta amb qui l’escolta.

Els crítics musicals diuen que en aquest darrer disc, “Ease my mind” no trobarem innovació respecte els  quatre anteriors, però amb Shout Out Louds sempre tenim la garantia de trobar molt bons temes, com ara Paola, Porcelain, Oh,Oh, Crying Game o White Suzuki. Descobriu-les i gaudiu-les!
 
 
 

Més informació:

Recomanat per Marta Sánchez. Bib. Santiago Rusiñol. Sitges

15/10/2018