Festivals i concerts

Música

Festivals i concerts 2017

 

L'activitat musical és incessant, veloç i enorme. Per això, volem oferir-te una selecció de les més significatives: festivals, concerts, ressenyes, articles d'opinió i novetats videogràfiques.


Torna al prestatge ►
Torna a Festivals i concerts►

 
 

Juny

Primavera Sound

(De 31 de maig  al 04 de juny). Barcelona.

Primavera Sound és un festival de música que té lloc a Barcelona des del 2001. Se celebra tots els anys a finals del mes de maig, i té com a objectiu difondre les últimes tendències de música, generalment independent, especialment del rock, el pop i l'electrònica, amb la presència de prestigiosos grups i dj's del panorama internacional. A més de programar l'actuació d'artistes consagrats, el festival ofereix a nous talents de l'escena musical l'oportunitat de donar-se a conèixer al públic.


Jardins de Pedralbes

(Del 5 de juny al 14 de juliol). Barcelona.

Nits amb grans noms de l'escena internacional. Aquest festival intenta potenciar que a pocs minuts del centre de la ciutat ens espera un festival d'estiu, a l'aire lliure.


Sónar

(Del 15 al 17 de juny). Barcelona.

Festival de música electrònica i art multimèdia que se celebra anualment des de l'any 1994 a diversos espais de Barcelona, amb esdeveniments de dia o de nit


Vida festival

(Del 29 de juny al 2 de juliol). Vilanova i la Geltrú.

La seva primera edició va tenir lloc l’any 2014 i té la seva seu central a la Masia Cabanyes, tot i que també es realitzen actuacions en altres espais de la ciutat. 

El festival, hereu del Faraday (festival), ha cuidat especialment la seva ambientació i el seu entorn. Hi destaca una zona destinada als més petits i al públic familiar, El Niu, amb tallers, concerts i activitats. Va guanyar la II edició del Premi Fest a Millor Festival de Format Mitjà


Mulafest

(Del 30 de juny al 2 de juliol). Madrid.

Festival de tendències i cultura urbana que intenta aglutinar un variat programa musical.


(a)phònica

(Del 30 de juny al 2 de juliol). Banyoles.

És un festival de música que té lloc a Banyoles (Pla de l'Estany, Girona). Aquest festival forma part de la xarxa A-Petit, una plataforma que agrupa diversos festivals i projectes d'arreu de Catalunya: (a)phònica, Faraday, Festus, Bacco Produccions Culturals, PalmFest i popArb.


Rock Fest Barcelona

(Del 30 de juny al 2 de juliol). Santa Coloma de Gramenet (Barcelona)

La tercera edició del Rock Fest Barcelona se celebrarà al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet. Més de 34 grups estaran present.


 

Juliol

Festival de Música Antiga dels Pirineus

(De l'1 al 27 d'agost). 

Sisena edició del major festival de música antiga d'Europa. 45 concerts repartits per 26 municipis.


Vida festival

Canet Rock

(1 de juliol)

Festival de Canet. 


Cap Roig festival

(Del 7 de juliol al 22 d'agost). Calella de Palafrugell (Girona)

Nova edició del Festival de Cap Roig que se celebrarà al Jardí Botànic de Cap Roig, a Calella de Palafrugell (Girona), situat entre els termes municipals de Palafrugell i Mont-ras..


Bilbao BBK

(Del 6 al 8 de juliol). Bilbao

Festival de música pop i rock que se celebra anualment durant el mes de juliol a Bilbao. El festival Bilbao BBK live arriba a la vuitena edició.


Festival del Castell de Peralada

(Del 6 de juliol al 17 d'agost). Peralada

El conjunt medieval del Castell de Peralada juntament amb els seus jardins, és l'escenari del Festival Castell de Peralada durant els mesos de juliol i agost. L'Auditori, situat dins dels jardins del Parc Castell de Peralada , és l'espai idoni pels concerts a les nits d'estiu.


Cruïlla BCN

(7 i 8 de juliol). Barcelona

Un cop més el Parc Fòrum acollirà la proposta artística que el Cruïlla Barcelona està cuinant per al segon cap de setmana de juliol.  


FIB: Festival Internacional de Benicàssim

(Del 13 al 16 de juliol)

Es tracta d'un dels festivals més grans d'Europa. Els seus inicis de indies (al 1995) han derivat cap a un macrofestival d'accent anglosaxó on es possible veure grans figures del pop/rock mundial en un entorn proper a la platja i amb tot l'estiu a sobre. 4 dies de música ininterrompuda, bon ambient fiestero i bon menjar.


Festival Porta Ferrada 

(Del 14 de juliol a l 19 d'agost)

Festival empordanès, català, mediterrani i europeu.
El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d'estiu amb més tradició de Catalunya. Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l'escena internacional i nacional.


Agost 

Arenal Sound

(Del 2 al 7 d'agost). Burriana.

És un festival de música que té lloc a Borriana (la Plana Baixa), des del 2010. Se celebra tots els anys a principis del mes d'agost, i té com a objectiu difondre les últimes tendències de música independent, on hi tenen lloc el rock, el pop i l'electrònica, amb la presència de prestigiosos grups i dj's del panorama nacional i internacional.


Sonorama Ribera

(Del 9 al 13 d'agost). Aranda del Duero (Burgos)

Arriba una nova edició i com cada any es farà a Aranda de Duero (Província de Burgos), a mitjans d'agost. Aquest festival l'organitza l'associació Cultural "Art de Troya".


DGTL Barcelona

(11 i 12 d'agost). Barcelona.

Festival de música electrónica DGTL a Barcelona al Parc del Fòrum.