Mapa dels festivals i cicles de Jazz i Blues a Catalunya
Mapa dels festivals i cicles de Jazz i Blues a Catalunya

Els aficionats a la música afroamericana tenen una eina útil per conèixer i gaudir de la música en directe en els diferents festivals i cicles que s'ofereixen a Catalunya, inclosa la Catalunya Nord. La Biblioteca Vallcarca i els Penitents - M. Antonieta Cot ha elaborat un mapa de Google Maps dels festivals i cicles de jazz, blues i música negra, que s' actualitza cada vegada que s'incorpora un nou festival i cada cop que se'n publiquen les dates oficials.

El mapa proporciona informació dels diferents festivals i cicles: les dates, la localitaton se celebra, una petita descripció i l'enllaç a la pàgina web o Facebook. Les marques de posició recullen les tres categories recollides: cicles de blues, cicles de jazz i cicles de música negra.

Cada categoria s'ordena per població, i alfabèticament pel nom del festival. Els festivals corresponents a la categoria de música negra presenten una oferta variada de gèneres que inclouen el gospel, el blues, el soul, l'ska o d'altres.

El mapa, a més de ser un recurs d'informació, ofereix un panorama complet de l'actualitat musical al voltant d'aquests gèneres i del seu arrelament al nostre país. Per visualitzar correctament el mapa utilitzeu els navegadors Mozilla Firefox, Google Chrome i Internet Explorer 9 o versions superiors.

20/02/2014 18:45h