Inscripcions obertes als Clubs de lectura de les biblioteques municipals i al LiceuBib

La Xarxa de biblioteques de Vilanova i la Geltrú ofereix per la temporada 2018-2019 nous clubs de lectura i en consolida d'altres de la seva àmplia oferta. També s'ofereix la possibilitat de participar al projecte LiceuBib

La biblioteca Joan Oliva disposa de sis clubs, cinc per adults i un d'infantil adreçat a nois i noies de 10 a 12 anys. Entre els clubs d'adults dos són de lectura fàcil i dos d'idiomes:

 
§  Club de lectura La Crisàlide a càrrec de l'escriptora vilanovina Maria Rosa Nogué. Un dimecres al mes i la data d'inici és el dimecres 3 d'octubre a les 17.30h.
 
§  Club de lectura L'Oliva Negra a càrrec de Sofía de Ruy-Wamba, especialista en el gènere. Els membres del club es troben un dijous al mes i la data d'inici és el dijous 4 d'octubre a les 17.30h.
 
§  Club de lectura Infantil Llibr@venturers a càrrec de Fanny Guinart, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. S'adreça a nois i noies de 10 a 12 anys. Aquest club es troba un dissabte al mes i la data d'inici és el dissabte 29 de setembre a les 16.30h.
 
§  Club de lectura en Francès a càrrec d'Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. El nivell de francès és intermig-alt. Es troba el tercer dimarts de mes i la data d'inici és el dimarts 16 d'octubre a les 16.30h.
 
§  Club de Lectura Fàcil en Francès a càrrec d'Esther Bruna. El nivell de francès és molt més baix que l'anterior club. Les sessions s'iniciaran al desembre i tenen lloc el segon dimarts de mes a les 16.30h. La data d'inici d'inscripcions serà el 22 d'octubre.
 
§  Club de Lectura Fàcil en Català a càrrec de Lourdes Escrigas. Les sessions s'iniciaran al novembre i tenen lloc un dilluns al mes a les 17h. La data d'inici d'inscripcions serà l'1 d'octubre. En col·laboració amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú.
 
La biblioteca Armand Cardona ofereix quatre clubs de lectura: Adults, Anglès, Ciència-ficció i el nou Club familiar d'Àlbums il·lustrats. A més es manté la proposta del grup de Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual:
 
§  Club de lectura d'Adults a càrrec de l'escriptora vilanovina Mercè Foradada. El club es troba un dissabte al mes a les 17.30h. Primera trobada dissabte 29 de setembre.
 
§  Club de lectura en Anglès a càrrec de Susanna Garcia-Prieto, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. S'adreça a joves i adults que vulguin practicar la lectura en anglès amb un nivell d'Intermediate. Les trobades són un dissabte al mes, iniciant-se el dissabte 15 de setembre a les 17:15h.
 
§  Club de lectura de Ciència-ficció a càrrec de Victòria Ortiz, especialista en el gènere. El club es troba un dilluns al mes a les 18:30h. Primera trobada dilluns 17 de setembre.
 
§  Club familiar Àlbum il·lustrats (NOVETAT) a càrrec de Montse López, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. Lectures compartides sobre àlbums il·lustrats que permeten el debat literari sense la barrera de la capacitat lectora. Les sessions tindran lloc un dimarts al mes a les 18h i s'adrecen a infants de 1r o 2n de primària (de 5 a 7 anys) acompanyats d'un adult. La primera trobada serà el dimarts 16 d'octubre.
 
§  Lectures en veu alta per a persones amb discapacitat visual. Voluntaris i voluntàries llegiran en veu alta relats curs per facilitar l'intercanvi d'emocions que genera la literatura. Trobades quinzenals; primera trobada dissabte 6 d'octubre a les 17:15h. En col·laboració amb l'ONCE de Vilanova i la Geltrú.
 
Paral·lelament també s'estrena una nova temporada del LiceuBib a càrrec d'Isabel Pla, música i professora de l'Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Acció pensada per conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu al llarg de la temporada 2018/19. La primera xerrada tindrà lloc el divendres 5 a les 18h a la biblioteca Armand Cardona i girarà al voltant de l'obra ‘I puritani' de Vicenzo Bellini. Organitza: Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Col·labora: Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
 
La majoria d'aquestes propostes obren les seves inscripcions el 3 de setembre. Els interessats a participar s'han d'inscriure a la biblioteca corresponent. Places limitades.

06/09/2018 07:34h