BIBLIOLABS 2018
BIBLIOLABS 2018

El BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. Els projectes desenvolupats en aquest programa abasten diferentes branques del coneixement i, en moltes d'elles, el factor tecnològic té un paper important.

Les activitats s'estructuren en 4 àmbits temàtics: l'Artícitic, el Científic, el Tecnològic i, el de Lectoescripura i es distribueixen en packs de tres experiències. 

A Parets us oferim aquest 2018 un pack de Lectoescriptura. 

Concretament es faran tres activitats destinades al públic infantil i familiar.

  • La Fàbrica d’històries, un taller on els participants aprenen a inventar petites històries a partir de desencadenants diversos, es farà els dies 18 i 25 d’octubre a les 17.30 h.
  • L’explorador d’enigmes literaris tindrà lloc el 8 de novembre a les 17.30 h, i consistirà a “explorar” enigmes literaris que es plantejaran a través de codis QR.
  • Modela contes interactius, un taller on s’uneix tecnologia, literatura i modelatge per fer un conte interactiu en forma d’App. Serà el 22 de novembre a les 17.30 h.

 

Places limitades. Cal inscripció prèvia

27/08/2018 16:16h