Àlbum d'alienígenes : pregunta del mes adults (octubre 2018)
Àlbum d'alienígenes : pregunta del mes adults (octubre 2018)

Aquest 30 d’octubre farà 80 anys del programa de ràdio La guerra dels mons, adaptació de la novel·la homònima de Herbert George Wells, que Orson Welles va emetre sota la fórmula de noticiari radiofònic. Encara que a l’inici del programa va advertir que era un reportatge de ficció, molts oients l’escoltaren amb l’emissió ja iniciada i varen creure que era verídic. Per commemorar l’efemèride, alguns dels nostres cosins galàctics han decidit de visitar la Biblioteca, però atenció! Un d’ells sembla que s’ha perdut al cinturó d’asteroides, després de passar Júpiter. Quin és el que encara no ha arribat?

Si voleu participar en el concurs, entreu a l’Àlbum d'alienígenes, https://www.facebook.com/pg/bibliotecadecastellbisbal/photos/?tab=album&album_id=1126317374200705, que es publicarà a la pàgina Facebook de la Biblioteca, https://www.facebook.com/bibliotecadecastellbisbal/, i feu un “m’agrada” a la fotografia del personatge que NO tenim a la Biblioteca. Per ajudar-vos, us diem a quina pel·li surt. Només s’hi val a fer-lo en una sola fotografia. Dos o més “m’agrada” de la mateixa persona en dues o més fotos diferents fan el vot nul. També podreu participar-hi amb les butlletes que trobareu a la Biblioteca, encerclant-hi la resposta correcta. Només s’admetrà una butlleta per persona i una marca per butlleta.

El termini s'acaba a les 23.59.59 del 31 d’octubre de 2018. Entre les persones que encertin la resposta amb un vot vàlid se sortejaran els regals el 5 de novembre de 2018 a la Biblioteca.

 

 

10/10/2018 18:10h