LA BIBLIOTECA DE CERVELLÓ, CENTRE ACTIC

L'ACTIC és un tipus de certificació  de la competència digital, on es combinen coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació  (TIC). 

 

L'ACTIC permet a qualsevol persona major  de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, i ara es pot realitzar directament des la Biblioteca com a centre autoritzat per la Generalitat.
Les persones que superen satisfactòriament la prova telemàtica obtenen un certificat que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell  d'aptituds en TIC davant de qualsevol empresa o administració.
Ja podeu formalitzar inscripcions.

Per a més informació sobre el programa ACTIC, o de com realitzar la sol·licitud podeu adreçar-vos a la Biblioteca de Cervelló en el seu horari habitual o bé clicant el següent enllaç:
http://www20.gencat.cat/portal/site/actic/menuitem.74f23dec65fff202f055c310b0c0e1a0/?vgnextoid=dfa3f880b00d0310VgnVCM1000008d0c1e0aRCRD

Totes les persones interessades podran trobar també  a la mateixa pàgina d'ACTIC el temari online per preparar-se per fer les proves. El material està en format web i .pdf.i el poden trobar en l' enllaç següent: 

 

http://actic.citilab.eu/

A la biblioteca de Cervelló els hi acalariran tots els dubtes que en puguin sorgir dins el seu horari habitual.

 

08/01/2018 18:17h