Tallers Fet a mà
Tallers Fet a mà

Ja tenim la nova programació de tallers fet a mà per als mesos d'abril, maig i juny. Són aquests:

Dimecres 10 d’abril, de 17 a 20 h

Taller de collage manual*

Teresita Bianchi, dissenyadora i il·lustradora xilena resident a Barcelona, ens convida a participar d’una experiència única on aprendrem a crear nous mons i composicions mitjançant la tècnica del collage. No és necessari tenir experiència, només s’ha de tenir ganes i estar motivat per començar.

Places limitades (10).

*Inscripcions a partir de dimarts 2 d’abril, a les 10 h, per telèfon, en persona o correu electrònic.

 

Dimarts 7 de maig, de 17 a 20 h

Taller d’enquadernació japonesa*

A càrrec de Dario Zeruto.

La tècnica d’enquadernació japonesa és tan gratificant com atractiva. Es tracta d’un procés artesanal consistent a cosir a mà cadascun dels fulls per tal de deixar el llom al descobert i mostrar així una costura decorativa, de formes orgàniques amb un sens fi de possibilitats. Les cobertes poden ser de tapa tova o dura, i en aquest últim cas es poden folrar amb paper decoratiu o amb tela d’enquadernar. La realització d’aquesta tècnica és senzilla, i tot i que demana sensibilitat i delicadesa, és perfecta per a introduïr-se a l’art de l’enquadernació i molt adient per a presentacions, àlbums de fotos i portafolis.

En aquest taller aprendràs la tècnica d’enquadernació des de l’inici i t’emportaràs la teva creació a casa!

Places limitades (10).

*Inscripcions a partir de dimarts 30 d’abril, a les 10 h, per telèfon, en persona o correu electrònic.

 

Divendres 14 de juny, de 17:30 a 20 h

Taller No sé dibuixar*

A càrrec de María Rodilla.

El dibuix és una eina de tots i per a tots i el punt de partida de molts processos creatius. Quan dibuixem, potenciem les nostres habilitats comunicatives, la nostra percepció del món i la nostra confiança. De petits, per exemple, tots hem dibuixat i no obstant això, amb el pas del temps, alguns de nosaltres hem acabat pensant que, simplement, no tenim aquest do.

Si ets dels que no sap per on començar ni què dibuixar i vols aprendre a fer-ho d’una forma fresca i divertida, aquest és el teu taller! T’ensenyarem a mirar el que t’envolta, trucs per a perdre la por al full en blanc i, sobretot, per a què deixis de creure que el dibuix no està fet per a tu.

Places limitades (10 persones).

*Inscripcions a partir de dimarts 4 de juny, a les 10 h, per telèfon, en persona o correu electrònic.

 

Hi col·labora: Duduá.

28/03/2019 11:24h