Novetats al Bibliobús Guilleries
Novetats al Bibliobús Guilleries

El bibliobús que dona servei a diversos municipis de la comarca d’Osona s’ha actualitzat per incorporar noves prestacions com l’autopréstec, el servei Wi-Fi, una pantalla informativa i un bucle inductiu que millora l’accessibilitat a persones amb dificultats auditives.

Gràcies a aquests canvis el bibliobús disposa ara del servei d’autopréstec, una eina que modernitza i agilitza el servei de préstec, ja que són els usuaris els que poden fer la gestió a través de la màquina d’autopréstec.

El servei d'autopréstec et permet:

  • endur-te documents en préstec i retornar-los
  • consultar l'estat del teu compte
  • renovar els préstecs
  • recollir les teves reserves de documents directament a la prestatgeria de reserves

El vehicle també incorpora el servei Wi-FI perquè puguis connectar-te a Internet a través dels dispositius mòbils i una pantalla informativa que permet comunicar activitats de foment de la lectura i fer difusió dels serveis. Així mateix, millora l’accessibilitat de les persones amb dificultats auditives amb un equipament tecnològic que permet que puguin accedir millor a la informació que proporciona el bibliobús.

El vehicle remodelat ja roda pel seu itinerari habitual des del passat 14 de març i dona servei als mateixos municipis en l’horari i la freqüència establerts en el calendari d’aquest any.  

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta amb deu bibliobusos que donen servei a cent deu municipis.

 

19/03/2019 07:45h