A l’estiu tot llibre viu!
A l’estiu tot llibre viu!

Més d’una vintena de biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals apropen els seus serveis a les platges i piscines de la demarcació. Enguany pots disposar de dues biblioplatges, vint-i-una bibliopiscines i tres altres espais habilitats per a la lectura a l'aire lliure (mercats, jardins, parcs i patis). Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu.

Les biblioplatges i bibliopiscines ofereixen als banyistes materials per a tot tipus d’edats i interessos: novel·la curta, còmics, contes, revistes i diaris, un tipus de document que permet la lectura ràpida. També s'ofereixen activitats com ara tallers, xerrades i narracions de contes i, en alguns casos, també accés al servei Wi-Fi. Per utilitzar tota aquesta oferta, només has de presentar algun document que t'identifiqui.

Els dies i horaris de les bibliopiscines i biblioplatges varien segons el municipi, la majoria comencen entre mitjans de juny i principis de juliol. 

Més informació:
04/07/2018 12:19h
Mitjana (0 Vots)