Jenn Díaz es troba amb els lectors
Jenn Díaz es troba amb els lectors

La plaça del Castell de Sant Pere de Ribes serà l'escenari del proper Club del llibre, divendres 8 de juny a les 19 h, amb Jenn Díaz.

Díaz (Barcelona, 1988), és una de les carreres literàries més ben encarades de la narrativa recent: des del seu debut amb "Belfondo" (2011) ha escrit les novel·les "El duelo y la fiesta" (2012), "Mujer sin hijo" (2013), "Es un decir" (2014) i, en català, "Mare i filla" (2015). L’any 2016 va ser guardonada amb el Premi Continuarà i el 2017 va publicar "Vida familiar"

La seva és una literatura fonamentada en la contemplació, en la mirada, en la radiografia dels instants quotidians. No és casual que la seva filiació literària l'haguem de trobar en noms com Ana María Matute, Natalia Ginzburg, Clarice Lispector o Carmen Martín Gaite. L'eloqüència dels silencis, la descripció de tragèdies soterrades, la maternitat i els lligams (i conflictes) familiars formen part del paisatge narratiu de l'autora. 

El Club del Llibre és el cicle de trobades amb autors que promou la Diputació de Barcelona a la Xarxa de Biblioteques Municipals, amb la col·laboració de diverses editorials. 
07/06/2018 10:32h