Javier Cercas respon als seus lectors
Javier Cercas respon als seus lectors

Quan era adolescent, Javier Cercas es va apassionar per la lectura gràcies als llibres d’aventures de Miguel Strogoff o Jules Verne. L’autor de “Soldados de Salamina” explica aquesta i altres curiositats responent a les preguntes que ens heu fet arribar a través de l’espai de les Entrevistes virtuals.

Javier Cercas és professor de literatura espanyola a la Universitat de Girona i autor de "Soldados de Salamina", "El móvil", "El inquilino", "El vientre de la ballena", "La velocidad de la luz", "Anatomía de un instante", "Las leyes de la frontera" y "El impostor". La seva obra consta també dels assajos "La obra literaria de Gonzalo Suárez" i "El punto ciego", i de tres volums de caràcter miscel·lani: "Una buena temporada", "Relatos reales" i "La verdad de Agamenón". Els seus llibres han estat traduïts a més de trenta idiomes i han rebut nombrosos premis nacionals i internacionals. "El monarca de las sombras" és la seva darrera novel·la.

Les entrevistes virtuals volen fomentar la lectura i complementar l'oferta dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

22/05/2018 08:23h