Notícies

El Club del Llibre convida Alejandro Palomas
El Club del Llibre convida Alejandro Palomas

L'escriptor Alejandro Palomas es trobarà per segona vegada amb el seus lectors aquest dimecres 4 d’octubre a les 19h, a la Biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà, per parlar de la seva obra.

Alejandro Palomas és llicenciat en Filologia Anglesa per la Universitat de Barcelona i compta amb un màster en Poètica pel New College de San Francisco. Ha col·laborat en diversos diaris i revistes i la seva obra ha estat traduïda a vuit idiomes. 

És autor del guió cinematogràfic "Ojos de invierno", adquirit per Filmax i basat en la seva novel·la "Tanta vida" (2008). El 2002 va ser escollit Nou Talent FNAC per la seva novel·la "El tiempo del corazón". El 2008 quedà finalista del premi de novel·la Ciudad de Torrevieja amb l’obra "El secreto de los Hoffman", portada al teatre el 2009. El 2011 va publicar "El tiempo que nos une" i "El cel que ens queda" i va ser finalista del Premi Primavera de Novel·la amb "El alma del mundo".

El 2013 publica el llibre de poesia "Entre el ruido y la vida" i el 2014 la novel·la "La madre". Posteriorment amb la novel·la "Un fill" guanya el Premi Joaquim Ruyra 2014, el Protagonista Jove 2016 i el Premi Nacional de Literatura Infantil y Juvenil 2016. I enguany ha publicat el seu primer àlbum il·lustrat "Las dos orillas".

Aquesta activitat s'emmarca dins del Club del llibre, cicle de trobades amb escriptors promogut per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de diverses editorials.

Més informació:
02/10/2017 09:03h
Mitjana (0 Vots)