La fam no fa vacances
La fam no fa vacances

Del 10 al 18 de maig, la Biblioteca Can Coromines col·labora amb la campanya del Banc dels Aliments: La fam no fa vacances.

La Campanya

“La fam no fa vacances” és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones en risc de precarietat alimentària del nostre entorn rebin ajuda durant l’estiu.

La situació actual, amb més d’un 20% de la població catalana per sota el llindar de la pobresa i una demanda creixent d’aliments per part de les entitats, fa que el Banc dels Aliments hagi d’incrementar les tones distribuïdes. Aquesta és la raó principal que porta a la fundació del Banc dels Aliments a fer una nova crida a la societat catalana per recollir aliments de primera necessitat.

La campanya pretén motivar a la ciutadanía a mobilitzar-se contra precarietat en el nostre entorn, que permetin recollir aliments bàsics (oli, llet, llegum cuit i conserves) per omplir els magatzems de les entitats d’ajuda social de les seves respectives poblacions, i que aquestes les puguin fer arribar als seus beneficiaris durant l’estiu.

 

Quins són els aliments més adients per a la donació?

Necessitem oli, llet, llegum cuit i conserves. Aquests són aliments d’alt valor nutritiu, bàsics en l’alimentació de les persones.

29/04/2019 15:23h