31è Mercat de Música Viva Vic
31è Mercat de Música Viva Vic

El Mercat de Música Viva de Vic és un esdeveniment musical que té lloc a la ciutat de Vic i atrau un gran nombre d’espectadors i professionals interessats en la música en viu de qualitat.

La programació engloba tot tipus d’estils i està pensada per un ampli ventall de públic. Escenaris repartits per tota la ciutat, tant gratuïts com de pagament i quatre dies de música en viu que fan que la ciutat de Vic es converteixi en un punt neuràlgic de l’activitat musical i cultural.

Dins el Mercat de Música Viva de Vic també hi té lloc l’MVLABun espai de trobada que congrega programadors, institucions, festivals, empreses, promotors, agències, discogràfiques i professionals relacionats amb el sector musical.

Enguany, del 18 al 21 de setembre, es celebra la 31ena edició del Mercat de Música de Vic, sens dubte una cita obligada dins el panorama musical al nostre país. És imprescindible per descobrir els sons que bateguen, principalment, a Catalunya, Espanya i l’arc mediterrani, però també a la resta del món.

 

Vés al prestatge de turisme

17/09/2019 14:19h