Moto GP a l'agost

Després de l'aturada estival que esdevé durant part del juliol, va tornar el Mundial de motociclisme  amb el Gran Premi de la República Txeca a Brno on Marc Márquez volia reafirmar el seu liderat a la categoria reina en una temporada sublim. Andrea Dovizioso, el seu perseguidor tenia com a objectiu retallar els 58 punts que el cerverí li portava d'avantatge per poder optar a dir alguna cosa aquesta temporada. Álex Rins i Fabio Quartararo buscaven també fer-se un lloc al podi, ja que tots dos han fet una bona primera part de mundial. Jorge Lorenzo,encara es recuperava  de la seva lesió a l'esquena produïda al juliol. 

Aquesta era la situació abans de começar la primera de les tres carreres que es disputen per Europa a l'agost. I què va passar?

Brno va confirmar el domini de Màrquez, a Aústria Dovizioso va guanyar per un suspir a Màrquez i a Anglaterra (on Lorenzo va reaparèixer lluny de les primeres posicions) Rins batia a Màrquez a l'última curva.

Així doncs, es va gaudir d'unes bones curses i de l'exhibició de regularitat a què el Tro de Cervera ens té ja acostumats. Encara la recta del mundial ara sí amb un avantatge que sembla definitiu 78 punts sobre el segon classificat.

I a Missano es presentarà el calendari del mundial de l'any que ve amb la gran novetat d'una prova a Finlàndia. El circ no s'atura mai.

Ves al prestatge d'esports

03/09/2019 10:19h