Mercat del Ram
Mercat del Ram

Del 12 al 14 d’abril se celebra a la ciutat de Vic el Mercat del Ram, un esdeveniment amb la força de la tradició ramadera i una àmplia oferta d’activitats lúdiques, que fan que la ciutat visqui tres dies d'ambient festiu.
L’essència ramadera del Mercat del Ram comporta que algunes de les propostes més destacades estiguin en sintonia amb aquest fet. És el cas de La Casa de Pagès, una iniciativa per apropar el món rural al públic familiar, on es mostren els aspectes més destacats de la vida al camp a través d’activitats, tallers i exposicions. La Casa de Pagès, situada al Pavelló del Recinte Firal El Sucre, s’estructura en diverses àrees que fomenten el coneixement, a través de la participació.

A les carpes de l’exterior del Recinte Firal, s’hi porten a terme concursos d’abast estatal oberts al públic. Destaquem aquesta edició, el Concurs Nacional de Raça Bruna dels Pirineus.
La Plaça dels Màrtirs i la Plaça de Santa Eulàlia acolliran activitats adreçades al públic familiar. Es faran jocs tradicionals i també espectacles infantils. Al carrer de Santa Joaquima de Vedruna s'hi farà una mostra d'artesania.
Al Passeig, l’Espai Terra i Cuina combina gastronomia, venda de productes de proximitat, mostra de cerveses i música.

La Mostra de Turisme d’Osona, al Passeig, la Mostra de Maquinària Agrícola, a l’Avinguda dels Països Catalans, la Mostra d’Horticultura, Jardineria i Energies Renovables, al pàrquing Joan de Serrallonga, i la d’Automòbils, al carrer Mossèn Josep Gudiol.
D’altra banda, a la zona esportiva s'hi instal·larà la Zona Eqüestre, que durant el cap de setmana acollirà activitats i exhibicions de tot tipus, relacionades amb el món del cavall. 

Durant tot el cap de setmana del Mercat del Ram, es fan a la ciutat exhibicions castelleres i de gegants, sardanes i diverses competicions esportives. 

Vés al prestatge de turisme

 

 

Més informació:
08/04/2019 16:31h
Mitjana (0 Vots)