Pares i fills
Pares i fills

Un cap de setmana futbolísticament avorrit però amb diversos temes per parlar-ne tot sopant a casa amb la família, esmorzant amb els companys jubilats o en el grup de WhatsApp de la colla d’amics.

El derbi català va ser tediós, també. Però i a Madrid? A Madrid hi van passar coses. La primera, un gol de l’Osca al minut 3 de partit. I aquí comença el relat... Al minut 25 el Real Madrid empata, al 62 fa el 2-1, al 74 marca Etxeita per l’Osca i, finalment, al minut 89 del partit Benzemà marca el gol que dóna la victòria als locals.

Fins aquí tot dins de la normalitat. Quin era però el tema de conversa abans, durant i després del partit? Doncs la titularitat de Luca Zidane a la porteria del Real Madrid.

Luca Zidane té 20 anys, fa 1,83 cm i pesa 76 quilos. Va començar a jugar a les categories inferior del Reial Madrid l’any 2004, i va anar pujar de categoria fins que va arribar el seu debut amb el primer equip, el 19 de maig del 2018, contra el Villarreal. Empat a dos.

Fins gairebé un any després no l’hem tornat a veure sota els pals del primer equip. Va ser aquest cap de setmana, contra l’Osca. Resultat: 3-2. No han sigut, certament, actuacions espectaculars per part del jove porter.

I ara, a les xarxes, molts critiquen el fet que el pare hagi promocionat el seu fill. Una crítica inevitable, segur que tant Zidane com el seu fill ja hi comptaven. I és aquí on tot sopant a casa amb la família, esmorzant al bar dels jubilats o whatsappejant amb els amics, uns defensaran el dret del fill a triomfar (o a intentar-ho) i altres defensaran el dret d’aquells que no tenen padrins i que també volen triomfar (o intentar-ho).

Ves al Prestatge d'Esports

03/04/2019 08:37h