Festival Inclús 2018
Festival Inclús 2018

6è Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, del 27 de novembre al 2 de desembre a CaixaForum de Barcelona

L'Inclús ofereix per sisè any consecutiu la possibilitat de veure obres audiovisuals la temàtica de les quals és la diversitat funcional.

La pel·lícula "Campeones", dirigida per Javier Freser i representant espanyola als Òscar, inaugura una setmana de projeccions i tallers que tindran la finalitat de donar visibilitat al col·lectiu de les persones amb discapacitat.

A part de la secció oficial, el programa Inclús 2018 inclou durant la setmana diferents tallers infantils (Inclús, Pocket, Inclús Kids i Inclús Teens), workshops professionals, conferències i experiències sensorials.

Com no podia ser d'una altra forma, totes les projeccions estaran adaptades mitjançant la subtitulació per a persones amb problemes d'audició, l'audiodescripció per discapacitat visual i amb la presència d'intèrprets de llengua de signes

El certamen està impulsat per l'Associació Inclús i Aula d'Estudis Socials, i organitzada per la productora Fish Muvi, amb l'ajuda de les administracions públiques i la Fundació Grupo Sifu i la Fundació SGAE entre d'altres.

 

26/11/2018 10:30h