Dia del Circ
Dia del Circ

Autor: Gui Gerones

El Dia del Circ, el festival d’arts de circ de Breda, arribarà a la seva quarta edició els propers 16 i 17 de novembre. L’esdeveniment, organitzat per l’associació sense ànim de lucre Contaminando Sonrisas amb la col·laboració de l’Ajuntament de Breda i altres entitats i associacions es consolida com a proposta d’oci per a tota la família amb una finalitat solidària, alhora que destaca com a un dels actes més multitudinaris que es celebren al municipi al llarg de l’any. Una de les novetats més destacades d’enguany és l’estrena de la plaça Lluís Companys com a escenari. Un punt cada cop més integrat a la vida pública del municipi i que permet un gran aforament i molt bona visibilitat des de qualsevol punt. D’aquesta forma es sumarà a escenaris clàssics del Dia del Circ com la Bassa del Molí, la Plaça de la Vila o el Cercle Bredenc.

El tret de sortida serà divendres 16 amb un espectacle a càrrec dels alumnes de l’escola de circ LOS, situada al Baix Montseny. D’aquesta forma s’obre el festival a altres propostes de circ del territori. Posteriorment hi haurà dues actuacions musicals.

El gruix d’activitats arribarà el dissabte 17, amb més d’una trentena d’espectacles i activitats des de les 10.30 del matí fins ben entrada la nit. Enguany al voltant d’una desena d’aquests espectacles es faran en doble sessió per a poder captar millor l’afluència de públic.

Vés al prestatge de turisme

12/11/2018 17:36h