Avui no podem parlar d'esport
Avui no podem parlar d'esport

Aquest és el titular del diari esportiu Marca d’avui. I és que el món de l’esport també va quedar fortament commogut per l’atemptat d’ahir a la tarda a la Rambla de Barcelona. Esportistes, clubs i federacions d’arreu del país i de fora, van mostrar i estan mostrant la seva solidaritat i rebuig pels fets ocorreguts i van donar el seu suport i afecte cap a les persones afectades i a les seves famílies.

A tall d’exemple, els tres equips catalans de Primera Divisió, el Barça, l’Espanyol i el Girona, han guardat un minut de silenci abans dels entrenaments. Les banderes de les instal·lacions del Camp Nou onejaran a mig pal en senyal de dol, i els jugadors de tots els equips portaran un braçal negre en tots els partits que disputin aquest cap de setmana. El diumenge, abans del primer partit de Lliga contra el Betis, es guardarà un minut de silenci i es retrà un reconeixement en memòria i un homenatge a les víctimes.

Molts clubs i esportistes destacats d’arreu del món han enviat missatges de suport mitjançant les xarxes socials. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya també ha expressat el seu condol a les víctimes i familiars de l’atemptat i a través d’un comunicat ha expressat: “ L’esport català, avui més que  mai, manifesta el seu compromís amb els valors de la nostra societat com són la llibertat, la igualtat i la democràcia, i es referma en el rebuig de qualsevol tipus de violència”.

Vés al prestage ►

18/08/2017 16:05h