Notícies

Expoecosalud 2017
Expoecosalud 2017

Expoecosalud 2017

21, 22 i 23 d’abril a Fira Barcelona (Montjuïc)

Expo Eco Salud, el Saló de la Salut i la Qualitat de Vida, és el punt de trobada de totes aquelles persones interessades en la cura natural i sostenible de la salut. Professionals i consumidors acudeixen a Expo Eco Salud per conèixer les novetats i els últims avanços que els proveïdors de productes i serveis posen al seu abast.

Expo eco salud està dedicat als complements alimentaris, els productes destinats a alimentació especial, l’alimentació ecològica, la cosmética natural, les teràpies naturals, l’activitat física saludable i a tots aquells productes i Serveis implicats en la cura de la salut.

Expo Eco Salud vol tenir un paper actiu en la divulgació d'aquests sectors en la societat i en la promoció dels estils de vida saludables i sostenibles. Al mateix temps, Expo Eco Salud vol ser un punt de trobada entre els professionals per a la promoció i dinamització econòmica del sector.

El component divulgatiu d'Expo Eco Salud es concreta en un ampli programa d'actes paral·lels dirigit tant a professionals com al públic general.

 

Més informació:
04/04/2017 16:41h
Mitjana (0 Vots)