Ruta Gastrotapes de Granollers
Ruta Gastrotapes de Granollers

La quarta edició del Gastrotapes de Granollers compta amb la participació de 22 establiments de restauració i tindrà lloc entre el 10 i el 31 de març.

Els establiments que participaran a la cita oferiran una tapa i beguda a un preu únic de 3 euros. Com en les anteriors edicions, les millors tapes tindran premi que atorgarà el jurat a l'establiment que creï la tapa més elaborada i un altre que donarà el públic a la tapa més popular.

Entre els participants -cadascú rebrà un passaport per fer la seva votació- se sortejarà un sopar per a dues persones, un curs de cuina i un val de compra de les botigues associades a Gran Centre.

Algunes de les delicatessen que es poden tastar són l’Ostró amb salsa bearnesa i estragó, un Tàrtar de tonyina amb guacamole o una boníssima Hamburguesa de bacallà.

Els establiments participants en aquesta edició són El 19, El Celler del Jabugo, Fonda Europa, L’artesanal, El Trull del Casino, Cervesa sobre tot, Enoburger Sanktpauli, Yögo’s, El Mos, De Tapes, El Mirallet, Les Olles, Zentzum, Layón, Sanfrancisco, La Fusta, La peixera pel darrera, Denominació d’Origen, Nico Pizzeria, Ostrya Celler del Ferrer, Braseria El Sol i Os Galegos.

El Gastrotapes està organitzat pel Gremi d'Hostaleria del VO, Moritz i l'Ajuntament de Granollers.

 

21/03/2017 16:33h