Guies de lectura

Autoaprenentatge de rus

Autoaprenentatge de rus

Al Prestatge Virtual d'Idiomes et presentem més de 200 recursos per a l'aprenentatge de vuit llengües diferents: diccionaris, gramàtiques, jocs i molt més.  A més a més, hem decidit anar elaborant una col·lecció de petites guies d'autoaprenentatge d'altres idiomes, que no estan representats inicialment al prestatge. Iniciem aquesta col·lecció amb aquesta guia d'autoaprenentatge del rus. Esperem que sigui d'utilitat!!

 

Data de creació: 27/06/2016

Última actualització: 07/12/2016

Autoaprenentatge de rus


Autoria: Universitat Pompeu Fabra

Guia elaborada per la Universitat Pompeu Fabra sobre l'autoaprenentatge de rus

Autoria: Tatiana Klimova

241 podcasts en rus, sobre diferents temes. Pots descarregar-los també en PDF

Autoria: russianlanguage.net

Pàgina web amb lliçons i temes per a l'aprenentatge del rus.

Autoria: Universitat de Lleida

Selecció de recursos d'utilitat per l'autoaprenentatge del rus, realitzat pel Centre d'Autoaprenentatge de Llengua (CAL) de la Universitat de Lleida.

Autoria: Universitat de Barcelona

Guia de conversa universitària en format App (Android i iOS) elaborada per la UB amb vocabulari i frases fetes aplicables a qualsevol context acadèmic; matrícula, gestions bancàries, lleure, expressions del temps... També disponible en versió web a: http://www.intercat.cat/guia/

Autoria: Bussuu

Comunitat virtual per aprendre idiomes. També hi ha la possibilitat d'accedir a materials addicionals amb un compte Premium. També disponible com a aplicació per a Android i iOS.

Autoria: Lingua.ly

Web per aprendre rus, entre d'altres idiomes, amb un mètode basat en el vocabulari, recopilant paraules per aprendre el seu significat. També disponible com a aplicació per a Android i iOS.

Autoria: Vennmon

Trobades d'intercanvi lingüístic per a qualsevol llengua, entre elles el rus.

Autoria: Aprenem

Llistat de les llengües i dels centres on es fa l'intercanvi lingüístic. A més de guia de recursos per a l'aprenentatge.

Autoria: Rt. com

Web del canal rus de TV "RT" amb lliçons, exercicis, etc., per a l'aprenentatge del rus.

Recopilació de vídeos curts per aprendre rus, està organitzat en 4 temes: guia de conversa, vocabulari bàsic, vocabulari temàtic i "frases romàntiques".

Recopilació de vídeos de dibuixos animats en rus, cada vídeo inclou el text en rus i una llista de vocabulari.

Torna a l'inici