Guies de lectura

Guia sobre la recerca de feina

Guia sobre la recerca de feina

Com afrontar la cerca de feina?

El mercat laboral és cada vegada més competitiu i, per això, a l'hora de buscar feina és important que estigueu MOTIVATS i no defalliu, ja que pot ser una cerca llarga i costosa.

També heu de tenir present que en l'entorn laboral actual és important tenir capacitat de reciclar-se: és a dir, de formar-vos contínuament. A més, heu d'estar al dia amb les Tecnologies de la Informació: navegació per internet, ús d'eines ofimàtiques i les xarxes socials 2.0.

A les Biblioteques podreu trobar bibliografia que us serveixi en la recerca de feina o bé temaris d'oposicions. També disposeu d'equipament ofimàtic on podeu imprimir. A més, la Biblioteca Can Casacuberta disposa del centre d'interès "Món Laboral".

Guia creada per:
  • Badalona. Biblioteca Can Casacuberta

Data de creació: 18/02/2016

Última actualització: 09/04/2020

Cerca de feina


Autoria: Generalitat de Catalunya

El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), té una xarxa d'Oficines de Treball de la Generalitat (OTG) repartides pel territrori.

Autoria: Ministerio de trabajo y economía social

El servei, depenent de l'Estat, gestiona els següents àmbits: consulta d'ofertes de feina a nivell estatal; sol·licitud de prestacions d'atur; obtenció de certficats oficials.

Autoria: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Aquesta entitat de promoció de l'ocupació de Santa Coloma de Gramenet ofereix ofertes de feina i cursos de formació. No cal estar empadronat en aquest municipi per a beneficiar-se.

Autoria: Ajuntament de Barcelona

Aquesta entitat també ofereix ofertes de feina i cursos de formació. No cal estar empadronat en aquests municipis per anar-hi.

Autoria: Ajuntament de Badalona

L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació és el servei municipal de l'Ajuntament de Badalona per a la inserció laboral.

Torna a l'inici