Guies de lectura

Esports i aventura

Esports i aventura

T'agrada estar a l'aire lliure? I si li posem una mica de risc? Et proposem una sèrie de lectures i recursos per conèixer els esports d'aventura i esports extrems que et faran gaudir i que també et pujaran l'adrenalina.

Per terra, mar i aire però sempre en les condicions més extremes. Si t'agrada el risc, aquesta és la teva guia de lectura!!

Data de creació: 08/05/2015

Última actualització: 27/05/2019

Seccions de la guia

A les altures

Autoria: FEDME

Alpinisme, barranquisme, escalada, esquí, senderisme. Web oficial de FEDME, organització que té delegada la representació en aquests temes per part del govern central.

Autoria: Ed. Desnivel

Alpinisme, excursionisme, esquí, actualitat. Web de l'editorial Desnivel, especialitzada en la muntanya. Seccions d'esquí, alpinisme, excursionisme, escalada, fotografia, entrenament, ecologia i cultura alpins.

Autoria: FAC

Ala delta, paracaigudisme, parapent, webcams, normativa. Pàgina oficial de la FAC amb completa informació sobre diversos esports aeris: definicions, normativa, activitats.

Autoria: FAE

Ala delta, aeroestàtic, paracaigudisme, parapent. Portal oficial de la FAE amb seccions destacades per a cada uns dels esports aeris.

Autoria: Xiruca

Completa web amb rutes i excursions per les muntanyes catalanes. Té mapes, fotografies i també recull relats d'aventurers.

Autoria: Catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Cerca a catàleg dels documents que tenen per tema l'alpinisme.

Autoria: Catàleg Aladí de la Xarxa de Biblioteques Municipals

Cerca a catàleg dels documents amb el tema del parapent.

Entitat que va néixer per cercar, classificar, arxivar i treballar tot tipus de documentació d'utilitat alpinística. Fons documental, publicacions, exposicions, equip, centre de consultes.

Torna a l'inici