Guies de lectura

Còmic-art

Còmic-art

El còmic ha anat guanyant un lloc en la història de l'art, passant de ser un mer entreteniment a un nou mitjà de comunicació artístic amb una gran varietat de corrents estilístiques: còmic americà, manga, tebeo, historieta gràfica, etc.

Si estàs interessat en aquest món et proposem un recull de recursos sobre l'origen i la història del còmic, tècniques de dibuix, teories del llenguatge visual, la creació de narracions i moltes curiositats més del Novè art.

 També et pot interessar:

Data de creació: 11/11/2011

Última actualització: 22/01/2015

Com fer un còmic?


Autoria: National Association of Comics Art Educators

La National Association of Comics Art Educators ofereix recursos didàctics (exercicis, guies, guions, etc.) per a l'ensenyament de les tècniques narratives del còmic.

Autoria: Pixton Comics Inc.

Servei, que ofereix una bona varietat d'imatges predeterminades o bé es poden crear de zero posant molta imaginació i creativitat.

Autoria: Zoho Corp. Inc.

ToonDoo és una eines web per a la creació de Còmic. És molt completa i, ja que compta amb una enorme varietat d'escenaris, personatges, situacions, i més elements il·lustratius.

Autoria: Strip Generator

Aplicació en flash que permet crear còmics de manera fàcil i ràpida. Tan sol n'hi ha prou amb triar objectes/personatges/bubbles, acomodar-los a gust en la vinyeta, i posar-los text.

Autoria: Bill Zimmerman

Eina senzilla que permet crear còmics de quatre quadres de diàleg, i disposa d'una petita galeria de personatges. No requereix registrar-se.

Autoria: Pascal Naidon i Patrick Corrieri

Programa gratuït i de codi obert. Permet fer les primeres proves d'animació, aprendre o proporcionar un entorn de creació d'animacions flexible i potent sense cost algun.

Torna a l'inici