Guies de lectura

Taller dels bits

Taller dels bits

 

 

 

Tutorials i materials de l'acció formativa Taller dels Bits, relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Aquests materials estan agrupats en nivells de dificultat que abasten quatre grans àmbits (Ofimàtica,Navegació i Internet, Creació i Participació i Eines i Utilitats i Temps Lliure):

 

NIVELL 0 : Tallers de nivells adequats per a persones sense cap experiència en el camp de la informàtica. Inclouen tallers bàsics d'iniciació a la informàtica i primeres experiències de navegació per internet

BÀSIC : Tallers de nivells adequats per a persones amb un domini bàsic de l'ordinador (teclat, ratolí, processador de textos i baixa experiència a la web). Inclouen tallers d'iniciació a les eines Ofimàtiques i d'ús de la web des d'una perspectiva 1.0

MIG : Tallers de nivells adequats per a persones que fan un ús habitual de les eines ofimàtiques bàsiques (processador de text) i de la navegació per internet. Inclouen tallers d'introducció a sistemes de cloud computing i eines web 2.0

AVANÇAT: Tallers adequats per a persones que volen avançar en les temàtiques que s'especifiquen en el catàleg del Taller dels Bits. Inclouen tallers per a la participació i producció de continguts a la xarxa, i d'introducció a la presentació i gestió de continguts

Data de creació: 20/09/2011

Última actualització: 25/05/2012

Seccions de la guia

Básic


Primera aproximació a aquest àmbit de la informàtica centrat en la divulgació dels diferents paquets accessibles pel gran públic i les seves característiques principals.
Conceptes bàsics dels dos processadors de text més utilitzats a l'àmbit de l'ofimàtica
Principis bàsics de la navegació per internet. Un primer viatge cap a la Gran Xarxa i les eines que necessitem.
Una altra manera d'entendre la web. Abans només érem usuaris amb capacitat per fer zapping a la xarxa i canviar de pàgina. Ara serem productors de continguts amb la capacitat de crear canals on dir la nostra.
Càmera digital, fotos, … i ara què? Fes el primer pas cap al món de l'edició digital i els seus conceptes bàsics.
Què fa d'aquests serveis d'inserció laboral i borses de treball un recurs útil en la recerca de feina? Apropa't a una les formes més actuals de cercar treball.
Conèixer les noves possibilitats que ens ofereix l'Administració per tal de dur a terme tràmits habituals però a través de la xarxa.
Una altra manera d'entendre els drets d'autor: compartir és la manera més gratificant de fer xarxa.
Torna a l'inici