Guies de lectura

Guia de rutes circulars pels Pirineus

Guia de rutes circulars pels Pirineus

T'has proposat mai, agafar la motxilla i recórrer part els Pirineus de refugi en refugi? Aquesta guia t'ajudarà a planificar itineraris circulars, de curt i llarg recorregut, a peu o amb BTT, per diferents racons i muntanyes dels Pirineus.

Data de creació: 13/03/2014

Última actualització: 22/01/2015

Dels Pirineus Orientals als Occidentals


Web molt completa sobre rutes pels Pirineus, que permet fer diverses cerques segons la zona on es vol anar, el tipus de dificultat... i també pel tipus de recorregut, és aquí on es troba un sub-apartat de rutes circulars, la majoria per fer en un sol dia.

Autoria: Associació Betetistes dels Pirineus

Web imprescindible per a tots els amants de la BTT. Fa un recull de diferents tipologies de rutes per diverses zones de Catalunya. Inclou la Vola al Canigó, al Cadí-Moixeró, a la Cerdanya.

Es descriu la travessa de cinc etapes de Núria, fins a l'ascensió del Canigó, per retornar al santuari, els allotjaments, guies i assegurances i un apartat on fer les reserves.

Web que proposa de fer la travessa dels tres refugis de 3 a 6 etapes segons condicions, i dóna quatre instruccions bàsiques tant per obtenir la tarja de pas, o com contactar amb els refugis

A més de descriure la ruta i els refugis, fa una relació dels 40 estanys que es poden veure.

Fa una relació de diversos allotjaments, tant oficials com recomanats, per a fer estada entre etapa i etapa, i proposa a l'excursionista un concurs fotogràfic.

Web amb informació detallada tant de la ruta a peu com de les seves versions a cavall, Caracavalcada, amb raquetes, Caraglaçada, o en BTT, Carapedelada. També inclou un vídeo i una explicació sobre qui era aquest maqui, en Caracremada.

Dóna informació bàsica sobre la ruta amb la possibilitat de reservar refugis, interessant l'apartat del "reglament".

Proporciona una descripció acurada de tot l'itinerari, amb mapes, desnivells... i com contactar amb els refugis.

Aquesta web ofereix a l'excursionista informació tant sobre la ruta, com les diversos allotjaments de la zona, possibilitat de fer reserves, consells pràctics.. i fins hi tot la possibilitat de contactar amb un guia de muntanya.

Web molt completa amb tota la informació necessària per preparar aquesta ruta circular, inclús amb una variant de la ruta per a nens de 0 a 12 anys. A més hi ha enllaços amb vídeos, fotos, geocaching,...

Blog on es pot trobar la informació bàsica per realitzar la ruta: l'itinerari i les seves variants, els refugis i com fer reserves.

Blog on es pot trobar una relació de diversos circuïts circulars, a peu o amb bicicleta, tant pels Pirineus com altres zones de Catalunya.

Torna a l'inici