Guies de lectura

Esports i cinema

Esports i cinema

Pel·lícules hi ha per tots els gustos. Però si el que més t'agrada és l'esport trobaràs que pots gaudir d'un munt de modalitats sense moure't del lloc i amb protagonistes molt variats.

Denzel Washington, Brad Pitt, Morgan Freeman, Matt Deamon, Hilary Swank... practiquen i viuen al voltant de l'ambient d'esports com boxa, futbol, futbol americà, beisbol o atletisme.

Data de creació: 07/11/2013

Última actualització: 22/01/2015

Atletisme i gimnàstica : Jocs Olímpics

 Carros de fuego
Carros de fuego
Hudson, Hugh , Cross, Ben , Charleson, Ian , Campbell, Cheryl  
Madrid : Twentieth Century Fox, DL 2009

A Gran Bretanya, l'any 1920 Harold Abrahams i Eric Lidell eren dos corredors excepcionals. Els seus motius per a córrer eren tant diferents com els seus passats: cadascun tenia el seu propi Déu, les seves pròpies creences i el seu propi concepte de triomf.

 Corredor de fondo
Corredor de fondo
Pegg, Simon , Newton, Thandie , Azaria, Hank , Schwimmer, David  
Madrid : Tripictures, DL 2009

Dennis (Simon Pegg) és una bona persona, encantador i senzill. Però fa 5 anys va fer una cosa que no va estar bé; el dia que s'havia de casar amb Libby (Thandie Newton), la seva novia embarassada, va marxar.

Cinc anys després, pensa que va ser un gran error. Encara està enamorat de Libby. Es veuen sovint ja que tenen un fill en comú Jake (Matthew Fenton). Ella està sortint amb Whit (Hank Azaria), com aconseguirà Dennis tornar a conquistar la dona de la seva vida?
 

 El Guerrero pacífico
El Guerrero pacífico
Salva, Victor , Nolte, Nick , Mechlowicz, Scott , Smart, Amy  
Madrid : Universal, cop. 2007

Dan Millman (Scott Mechlowicz) és una jove esportista d'èxit i campiona olímpica que ho té tot: fama, fortuna i noies. Però la seva vida patirà un canvi important, a una benzinera coneixerà un home estrany (Nick Nolte) que li ensenyarà nous mons de força.
 

Torna a l'inici