Guies de lectura

Esports i cinema

Esports i cinema

Pel·lícules hi ha per tots els gustos. Però si el que més t'agrada és l'esport trobaràs que pots gaudir d'un munt de modalitats sense moure't del lloc i amb protagonistes molt variats.

Denzel Washington, Brad Pitt, Morgan Freeman, Matt Deamon, Hilary Swank... practiquen i viuen al voltant de l'ambient d'esports com boxa, futbol, futbol americà, beisbol o atletisme.

Data de creació: 07/11/2013

Última actualització: 22/01/2015

Futbol i rugby


 Buscando a Eric
Buscando a Eric
Loach, Ken , Evets, Steve , Cantona, Eric  
Barcelona : Cameo, DL 2010

Eric Bishop, un carter de Manchester fanàtic del futbol, atravessa una dura crisis vital: la seva filla li tira en cara que no sàpiga estar a l'altura de les circumstàncies i, a més la seva vida sentimental és un desastre. 

Inesperadament una tarda es presenta a casa seva Eric Cantona, el seu ídol, l'estrella del seu equip, el Manchester United. L'ex-futbolista intentarà ajudar-lo a agafar les regnes de la seva vida.

 Días de fútbol
Días de fútbol
Serrano, David , Alterio, Ernesto , San Juan, Alberto , Verbeke, Natalia  
[S.l.] : Telespan, cop. 2003

Jorge té 30 anys i pensa que la seva vida no pot anar a pitjor. El seu treball el deprimeix i la seva novia li deixa quan ell li demana per casar-s'hi. Però encara que sembli mentida les coses sempre poden anar a pitjor. Els seus amics no és que estiguin millor.

Creuen que ha arribat el moment de canviar les seves vides i la brillant solució que troben es tornar a muntar l'equip de futbol que tenien de joves i per fi guanyar alguna cosa a la seva vida, encara que sigui un trofeu de futbol 7.
 

 Evasión o victoria
Evasión o victoria
Huston, John , Stallone, Sylvester , Caine, Michael , Sydow, Max von  
[S.l.] : Warner Bros., cop. 2005

Durant la Segona Guerra Mundial, l'any 1943, el comandant del camp de concentració de Gensdorff (Max von Sydow), que abans de la guerra havia format part de la selecció alemana de futbol, s'interessa per un grup de presoners que practiquen aquest esport. Organitza un partit on s'enfrontaran la selecció alemana i una selecció formada pels presoners de guerra. Al principi els aliats eliminen la proposta, al final accepten el desafiament.

 Invictus
Invictus
Freeman, Morgan , Damon, Matt , Eastwood, Clint  
[S.l.] : Warner Bros., cop. 2010

Adaptació d'un llibre de John Carlin, Morgan Freeman i Matt Damon donen vida a Nelson Mandela i a Francois Pienaar, un jove jugador de rugby.

Quan el 1990 Nelson Mandela arriba a la presidència del govern de Sud-Àfrica, el primer que fa és decretar l'abolició de l'Apartheid. El seu objectiu és dur a terme una política de reconciliació entre negres i blancs, i aprofita la celebració de la Copa Mundial de Rugby per intentar construir una feble unitat nacional.
 

 Quiero ser como Beckham
Quiero ser como Beckham
Parminder, Nagra , Knightley, Keira , Meyers, Jonathan Rhys , Chadha, Gurinder  
[Barcelona] : Manga, DL 2005

Els pares de la Jess volen que sigui una convencional noia de l'Índia, però ella solament vol jugar a futbol com Beckham, l'estrella del Manchester United. Un dia Jules, una noia de la seva edat, la invita a unir-se al equip de futbol femení local. Els seus pares no entenen perquè juga a futbol, enlloc d'estudiar dret o cuinar igual que la seva germana Pinky. 

Torna a l'inici