Guies de lectura

Suc, batut o smoothie?

Suc, batut o smoothie?

Què t’agrada més? Tens clara la diferència entre un suc, un batut i un smoothie? Doncs potser que comencem per saber diferenciar-los!

 

  • Un suc és una beguda que es pot extreure de fruites i la seva preparació es realitza esprement o macerant qualsevol tipus de fruita de manera que conservin totes les seves propietats.
  • Un batut és una beguda freda que tradicionalment es fa batent una bola de gelat en un got de llet freda fins a obtenir un líquid cremós i escumós. També se’n poden fer amb fruita fresca i llet.
  • Un smoothie és un puré de fruites de consistència similar a un batut, pot ser d’una sola fruita o de diverses barrejades.

Ara que ja tenim clars els conceptes podrem escollir el llibre que més ens agradi i començar a gaudir d’aquestes begudes extraordinàriament bones amb la infinitat de barreges que podem arribar a fer per a satisfer als paladars més exigents i exquisits.

A continuació teniu un llistat dels receptaris de sucs, batuts i smoothies que podeu trobar disponibles a les diferents biblioteques amb els millors consells per a la seva preparació i les combinacions més atrevides i sorprenents.

Guia creada per:

Data de creació: 07/08/2017

Última actualització: 07/08/2017

Seccions de la guia

Batut


Autoria: Generalitat de Catalunya

Contra el malbaratament alimentari TU HI TENS MOLT A FER

Autoria: Mercat de l'Estrella

A l’estiu convé hidratar-se més i una bona manera de fer-ho és preparant un batut amb fruites ara més conegut com smoothie.

Autoria: Cuina diari

Darrerament porte tantes coses entre mans que acabe el dia esgotadíssima. És per això que vaig començar a indagar com poder tenir més energia de forma natural sense haver de prendre suplements, i és quan vaig topar-me amb els batuts i sucs verds.

Autoria: Som de mercat

Recepta d'un batut de fruites

Torna a l'inici