Guies de lectura

Suc, batut o smoothie?

Suc, batut o smoothie?

Què t’agrada més? Tens clara la diferència entre un suc, un batut i un smoothie? Doncs potser que comencem per saber diferenciar-los!

 

  • Un suc és una beguda que es pot extreure de fruites i la seva preparació es realitza esprement o macerant qualsevol tipus de fruita de manera que conservin totes les seves propietats.
  • Un batut és una beguda freda que tradicionalment es fa batent una bola de gelat en un got de llet freda fins a obtenir un líquid cremós i escumós. També se’n poden fer amb fruita fresca i llet.
  • Un smoothie és un puré de fruites de consistència similar a un batut, pot ser d’una sola fruita o de diverses barrejades.

Ara que ja tenim clars els conceptes podrem escollir el llibre que més ens agradi i començar a gaudir d’aquestes begudes extraordinàriament bones amb la infinitat de barreges que podem arribar a fer per a satisfer als paladars més exigents i exquisits.

A continuació teniu un llistat dels receptaris de sucs, batuts i smoothies que podeu trobar disponibles a les diferents biblioteques amb els millors consells per a la seva preparació i les combinacions més atrevides i sorprenents.

Data de creació: 07/08/2017

Última actualització: 07/08/2017

Seccions de la guia

Batut

 Batidos con leche :
Batidos con leche :
Schinharl, Cornelia  
León : Everest, [2005]
 Batidos detoxificantes
Batidos detoxificantes
Maranik, Eliq  
[Potsdam] : Ullmann, 2015
 Batidos y otros deliciosos caprichos helados
Batidos y otros deliciosos caprichos helados
Miles, Hannah  
Madrid : El País Aguilar, cop. 2014
 Helados y batidos :
Helados y batidos :
[Bath] : Parragon, 2012
Torna a l'inici