Fons especials

Fons especial Espai Jove

Què és l'Espai Jove?

L'Espai Jove vol actuar com a centre d'interès que faciliti tot tipus de coneixement i lleure als usuaris joves i a tots els interessats en les darreres tendències culturals i socials.

 

Què hi pots trobar a l'Espai Jove de la Biblioteca?

· Guies temàtiques : són una selecció de recursos i materials d'informació de la biblioteca relacionats amb els àmbits temàtics de l'Espai Jove. Aquestes guies, realitzades pel personal bibliotecari, us ajuden a accedir als documents de què disposa la biblioteca Montserrat Roig i que et poden interessar.

· Llibres : conté una representació dels llibres que hi ha a la biblioteca, seleccionats per la seva temàtica o pel seu tractament adient per a usuaris joves, tan de lectura com de coneixements.

També serveix per totes aquelles persones que desitgin estar al dia en les darreres tendències socials, tecnològiques i culturals.

Els llibres inclosos dins aquest centre d'interès estan diferenciats de la resta del fons de la biblioteca mitjançant una icona al llom del llibre.

· Còmic : una tria de còmics per joves i adults amb autors espanyols, europeus, nord-americans i del Japó que t'apropa les millors obres recomanades pels especialistes en el tema.

I a més tens una secció dedicada a la teoria i història del còmic i els llibres per aprendre a dibuixar còmic o manga.

· Videojocs : conté jocs per PC i PlayStation així com revistes especialitzades en el tema per seguir les darreres novetats.

· Expositor : on hi trobaràs exposicions temàtiques de llibres o altres documents o de les darreres novetats adquirides per la biblioteca Montserrat Roig.

On es troba l'Espai Jove de la Biblioteca?

Pots gaudir d'aquest espai a la primera planta de la biblioteca Montserrat Roig.

Temes: Còmics, Literatura, Novel·la
Etiquetes: espai jove
Mitjana (0 Vots)