Activitats

Grup de lectura conscient i mindfulness

Amb la crisi de la COVID19, hem hagut de canviar forçadament molts aspectes de les nostres vides, i ens hem trobat amb situacions difícils de sostenir: soledat, limitacions de mobilitat, aïllament social, incertesa, pocs espais per estar amb les persones que volem, canvis en les jornades laborals, teletreball...

Des de la biblioteca us oferim un espai que ens ajudi a adaptar-nos a aquest nou context i ens doni recursos per conviure-hi amb més equilibri. És una proposta creada en aquesta situació de pandèmia, un Grup de Lectura Conscient i Mindfulness (GLCM).

En el GLCM s’ofereixen eines d’autogestió per prendre consciència de la pròpia situació personal, per gestionar l’estrès i per conviure amb aquest nou escenari de canvis i incerteses. 

I com es fa? En cada sessió es treballa des de dos aspectes:

  1. A partir de la lectura de textos breus o visualització de vídeos, es reflexiona i s’aporten coneixements per comprendre com funcionem les persones, i quins mecanismes ens poden ajudar a viure de manera diferent cada situació.
  2. A través de tècniques de mindfulness s’aborda la part més emocional i corporal, per connectar amb els nostres sentiments, a través de tècniques de respiració o meditacions molt senzilles, que ens ajudin a deixar d’anticipar què passarà demà o més endavant, i ens centrem en el moment present, des d’una connexió profunda amb l’ésser essencial que som.

La proposta ha estat creada i és conduïda per Montse Bordas, psicòloga, i es realitza amb les eines que proporciona la plataforma Zoom. Les sessions són mensuals i tenen una durada de dues hores.

Aquesta trobada es realitzarà en directe a través de la plataforma ZOOM el dijous 25 de febrer.

Per informació adreceu-vos a la biblioteca. Places limitades. Inscripcions a la biblioteca, per tel. 934756300 i/o correu electrònic b.st.just@diba.cat

Data
25/02/2021
Periodicitat: Mensual
Hora
18:00 h
Duració
2 h
Tipus de públic
Adults
Lloc
Sant Just Desvern. Biblioteca Joan Margarit
Com arribar

Carrer Carles Mercader, 17
08960 Sant Just Desvern 

Tel: 934 756 300
b.st.just@diba.cat
Tipus d'activitat
Activitat virtual
Mitjana (0 Vots)