Avantatges del carnet

Art & Paraula
Art & Paraula

T'ofereix un 5% de descompte en tots els cursos.


CURSOS AL MARÇ
 

ELLES. MEDIACIÓ LITERÀRIA EN CLAU DE GÈNERE

El camp de la literatura és ple de dones que hi fan diferents papers: creadores, editores, personatges principals o secundaris i cal que la seva feina sigui tinguda en compte i es difongui. L’objectiu del curs és oferir eines per mediar literàriament en aquesta direcció.

Impartit per: Bel Olid (Escriptora i traductora. Presideix l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana).

Calendari: 6, 13 i 20 de març, de 18:00 a 20:00 h.

Preu: 55€ (-5% docents o amb el carnet de biblioteques públiques).

Adreçat a: Docents, bibliotecaris, escriptors, monitors de lleure, estudiants de literatura i estudis culturals, editors, gestors culturals, altres interessats.

MÉS INFORMACIÓ

 

INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA EN RISC I LITERATURA

La literatura és transformació personal i social. En aquest curs, l’antropòloga i educadora social Susanna Giménez ens mostrarà com a través de la literatura es poden establir vincles afectius amb nens i joves en situació de vulnerabilitat.

El curs es divideix en tres sessions, dedicades a les etapes d’educació infantil, primària i secundària, respectivament. Des d’una metodologia teòrico-pràctica, es proposaran activitats per treballar el vincle a partir de la selecció d’àlbums il·lustrats que proposa l’educadora; per detectar indicadors de risc i possibilitats d’intervenció; per debatre al voltant del caràcter terapèutic de la literatura, contraposant l’àlbum il·lustrat a literatura pedagògica; i per veure com la literatura pot ajudar a treballar l’expressió emocional dels menors, a projectar totes les seves inquietuds, posant paraules i imatges, metàfores i dimensió simbòlica, a allò que els passa.

Impartit per: Susanna Giménez (Educadora social a l’EAIA i equinoterapeuta a Horseway).

Calendari: 12, 15 i 22 de març de 2018, de 17:30 a 19:30 h

Preu: 55€ (-5% membres del CEESC, docents o amb carnet de biblioteques)

Adreçat a: educadors socials, educadors de carrer, monitors del lleure, docents, bibliotecaris, psicòlegs, altres interessats.

MÉS INFORMACIÓ

 

Adreça: Carrer de l'art, 80, baixos
Tel.: 932 135 991
Àmbit: Formació
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)