Avantatges del carnet

11è Simposi Mundial de Música Coral
11è Simposi Mundial de Música Coral

T'ofereix un 20% de descompte en la compra d'entrades dels 4 concerts paral·lels (del 23 al 28 de juliol), al Conservatori del Liceu, l'esglesia de Santa Maria del PI, l'esglesia de Santa Maria de Gràcia i l'esglesia de Sant pere de les Puelles presentant el carnet de biblioteques. (Preu normal 15 €, preu amb dte. 12 €)

En aquest enllaç pots descarregar-te la programació.

 

2017 és l'any de l'11è Simposi Mundial de Música Coral que es celebrarà a Barcelona del 22 al 29 de juliol. 

Barcelona és també una ciutat cultural on la música coral és un element molt important, amb centenars de cors procedents de molt diversos àmbits i amb una àmplia gamma d'estils. 

La FCEC estem treballant conjuntament amb la Federació Internacional per a la Música Coral (IFCM) perquè l'11è Simposi Mundial de Música Coral sigui un esdeveniment inoblidable.

El Simposi té com lema:  “Els colors de la pau”. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional en la construcció d’un món en pau. El Simposi ens vol donar una nova oportunitat per a aquest noble objectiu. Els colors simbolitzen el pluralisme de la vida coral internacional. Les diferents estructures, sons, tècniques, seran l’essència dels concerts, tallers, conferències i taules rodones que es presentaran al Simposi. La música coral juga un paper fonamental en la construcció d’un món de pau, perquè fomenta l’harmonia i el respecte mutu, la solidaritat i la barreja de diferents cultures. Nosaltres volem contribuir a aquest noble objectiu amb l’expressió més humana de la música: el cant.

Esperem comptar amb vosaltres.

FCEC
Adreça: FCEC. Via Laietana, 54, 2n. despatx 213
Tel.: 933 197 436
Mitjana (0 Vots)